Afișez 1 - 24 din 118 rezultate

Cabina de dus semirotundă 90x90x190 cm Swiss Aqua Technologies SIKOTEXS90CRS

1,898.72 lei
Cabina de dus fara manere si cadita din aluminiu lucios, decorul este din sticla transparenta cu dungi sablate Stripe. Sistem de deschidere glisant cu rulmenti. Orientare de montaj la stânga și dreapta. 

Set vas WC Swiss Aqua Technologies SIKOSSIN20

1,595.00 lei
Un set de toaletă practic format dintr-un rezervor marca SAT (tip SATAMS), un buton de control marca SAT (tip SATAT20), o inserție de izolare fonică și un vws wc marca SAT (tip SATINF010RREXP) inclusiv un capac din duroplastic durabil. Are funcția de pliere lentă (Softclose) și Easy lock (instalarea și scoaterea scaunului prin simpla apăsare - întreținere simplă).

Set WC suspendat Swiss Aqua Technologies Infinitio 6in1 SIKOSSIN21

1,645.00 lei
Setul contine: Rezervor incastrat Swiss Aqua Technologies Vas WC suspendat Swiss Aqua Technologies, Seria Infinitio Capac WC Slim din material duroplast Softclose și EASY lock, Clapeta de acționare Swiss Aqua Technologies Kit de montaj, Inserție de izolare fonică pentru vase WC suspendate

Set WC suspendat Swiss Aqua Technologies Infinitio 6in1 SIKOSSIN68

1,845.00 lei
Setul contine: Rezervor incastrat Swiss Aqua Technologies Vas WC suspendat Swiss Aqua Technologies, Seria Infinitio Capac WC Slim din material duroplast Softclose și EASY lock, Clapeta de acționare Swiss Aqua Technologies, Kit de montaj, Inserție de izolare fonică pentru vase WC suspendate

Sistem de duș Swiss Aqua Technologies, cu baterie termostatată, alb/cromată SATSSTHP

2,188.92 lei

Garanție extinsă de 5 ani! Sistem de duș cu baterie termostatată cu design pătrat cu funcție de curățare a dușului pentru îndepărtarea calcarului, ceea ce asigură o durată lungă de exploatare a dușului. Pasul bateriei este de 150 mm.