DESPRE NOI

Cine suntem?

EKAUF activeaza pe piata obiectelor sanitare incepand cu anul 2017, devenind in scurt timp unul din  principalii distribuitori  la nivel national in importul acestora. In prezent, EKAUF dispune de cel mai bun raport pret-calitate din zona de NORD EST  a Romaniei.

Principalii furnizori de marfa ai societatii EKAUF  S.R.L. sunt localizati in diverse zone  cu specific din Europa (Spania, Polonia, Cehia).

Societatea s-a dezvoltat in mod continuu colaborand cu majoritatea ansamblurilor rezidentiale din zona dar si prin sprijinul oferit  prin solutii inteligente si moderne, dupa cerintele si posibilitatile fiecarui client.  Noi prestam servicii de design si proiectare 3D gratuit pentru fiecare client al companiei noastre.

De asemenea, reprezentam cei mai buni producatori europeni din industria de obiecte sanitare care, cu siguranta, vor depasi asteptarile dvs.

Scopul nostru este de a crea un confort cu stil pentru dvs.

Nu suntem doar un alt magazin de obiecte sanitare. Lucram cu designul interior de 20 de ani si avem un set puternic de obiective si teluri care se reflecta in tot ceea ce facem.

Servicii complete

Oferim solutii inteligente si moderne, dupa cerintele si posibilitatile fiecarui client. 

De asemenea, reprezentam cei mai buni producatori europeni din industria de obiecte sanitare care, cu siguranta, vor depasi asteptarile dvs. Scopul nostru este de a crea un confort cu stil pentru dvs.

Gama diversificata pentru a se potrivi gustului oricui!

Noi credem ca, furnizand materiale de ceramica de calitate la prețuri corecte, sustinute de un personal bine informat, orice client- de la profesionistul experimentat pana la persoana care isi renoveaza bucataria – isi poate atinge obiectivele avand un potential creativ si dinamic.

Creeaza-ti camera de vis

Datorita gamei largi si variate de produse pe care le oferim atat in showroom cat si online iti poti creea orice camera dupa bunul plac. Te asteptam cu drag!

Adresa

Ne gasesti în satul Pietraria, comuna Bârnova, str. Prof. Mihai Cojocaru, Nr.3, județul Iași.

Trimite-ne un email

Ne poți contacta la adresa [email protected]