Afișez 1 - 24 din 81 de rezultate

Set de duș cu baterie, cap si para de duș, cromată MULTIPIPEHBAT

500.93 lei

Sistem de duș SIKO, cu baterie cu manetă, cu 1 funcție și cu diametrul de 20 cm, lungimea de 96 cm. Debit 15 litri/minut. Într-un design pătrat.

Set de duș cu baterie, cap și para de duș, cromată rotunjită MULTIPIPEKBAT

479.45 lei

Sistem de duș SIKO, cu baterie cu manetă, cu 1 funcție și cu diametrul de 20 cm, lungimea de 96 cm. Debit 150 litri/minut. Într-un design rotunjit.

Accesorii de baie Multi Simple, cromate SADADOPL

396.00 lei
Numele seriei SIKO, descrie perfect designul simplu al accesoriilor de baie SIMPLE. Seria atrage nu numai prin aspectul său atemporal, ci și cu un preț foarte favorabil. Material: alamă, zinc, sticlă, ceramică.

Baterie de bucătărie, cu braț pivotant, cromat MU282

149.25 lei

Baterie SIKO, cu pipă standard pentru chiuvetă, cu braț pivotant, design rotunjit, finisaj cromat. Debitul bateriei este de 15,5 litri/minut. Înălțimea bateriei este de 15 cm. Pipa are 12,8 cm înălțime.

Baterie de cadă, cromată MU222 150 mm

202.13 lei
Baterie de cadă de perete cu manetă SIKO, fără set de duș. Design rotunjit, finisaj cromat. Debitul bateriei este de 15,4 litri/minut. Pas baterie 150 mm.

Baterie de duș cromată MU268 150 mm

111.32 lei

Baterie de duș cu manetă SIKO, montată pe perete, fără set de duș. Design rotunjit, finisaj cromat. Debitul bateriei este de 15,8 litri/minut. Pas baterie 150 mm.

Baterie de lavoar Multi, cromată MU271

101.92 lei

Baterie de lavoar cu manetă SIKO, de sine stătătoare, fără scurgere. Design rotunjit. Finisaj cromat. Debitul bateriei este de 16 litri/minut. Înălțimea bateriei este de 10,2 cm. Pipa are 4,1 cm înălțime.

Cabina de dus pătrata 80x80x185 cm Multi Basic crom lucios SIKOMUQ80CRCH

1,322.53 lei
Cabina de dus SIKO fără cada si culoare profil din crom lucios, sticla opaca. Sistem de deschidere glisant. Orientare la stânga și la dreapta

Cabina de dus semirotundă 90x90x185 cm Multi Basic crom lucios SIKOMUS90CRT

1,459.48 lei
Cabina de dus SIKO fără cada si profile colorate din crom lucios, sticla este transparenta. Sistem de deschidere glisant. Orientare la stânga și la dreapta.

Capac de WC Multi termoplastic alb T3551N

26.13 lei
Capac termoplastic de WC SIKO alb si lungimea capacului 43 cm. Balamale din plastic cu montaj ascuns. Distanță de montare 14 cm.

Capac WC Multi alb URBAN

182.25 lei
Capac WC Urban din termorezistent alb și lungimea capacului de 44 cm. Distanță de montare 16 cm.

Capac WC Multi termoplastic alb UNIVERSAL

93.00 lei
Capac WC alb și lungimea capacului 41,5 cm. Balamale din plastic cu montaj ascuns. Distanța de montaj 17,5 cm.

Coș de gunoi Multi 3l, din oțel inoxidabil lucios KOS3NEW

57.00 lei
Coșul de gunoi cromat SIKO cu închidere moale este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Sistemul de închidere moale garantează o închidere silențioasă și lină a capacului. Coș de gunoi cu un volum de 3 l în design lucios.

Coș de rufe Multi 50×36 cm, nuc KOSPAOLA

496.50 lei
Coș practic de rufe SIKO din lemn masiv de nuc. Coșul de rufe are o pungă textilă detașabilă pe care pur și simplu o transferi în mașina de spălat și o returnezi în coșul de rufe. Se livrează dezasamblat cu instrucțiuni de asamblare. Acest coș de rufe este completat corespunzător de rafturi, un raft și un scaun, de asemenea, din nuc masiv.

Cuier baie cromat Multi Element ELE21

50.00 lei
Accesoriile de baie SIKO Element se caracterizează prin forma lor specifică, care răspunde celor mai noi tendințe de modă și popularității formelor pătrate. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil. Element cârlig este un ajutor practic în baie și toaletă. Datorită stilului său simplu, se potrivește în orice baie.

Cuier baie cromat Multi Soft SOF21

58.00 lei
Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru aproape orice baie. Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Cârligul Soft este un ajutor practic în fiecare baie sau toaletă.

Cuier baie dublu Multi Ecoloc cromat ECO22

34.00 lei
Seria de accesorii pentru perete SIKO Ecoloc oferă accesorii de aspirație fără găurire și deteriorarea plăcilor. Ventuza se prinde de perete folosind vidul creat, care este impermeabil și etanș. Marele avantaj al sistemului Ecoloc este faptul că ventuza poate fi îndepărtată ușor de pe suprafață fără urmă. După curățare sub jetul de apă, este gata să fie lipit din nou în alt loc. Cârligul dublu Ecoloc montat pe perete oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire. Material: ABS, oțel cromat.

Cuier baie Multi Ecoloc cromat ECO21

22.50 lei
Seria de accesorii pentru perete SIKO Ecoloc oferă accesorii de aspirație fără găurire și deteriorarea peretilor. Ventuza se fixeaza de perete folosind vidul creat, care este impermeabil și etanș. Marele avantaj al sistemului Ecoloc este faptul că ventuza poate fi îndepărtată ușor de pe perete fără a lasa urme. După curățare sub jetul de apă, este gata să fie lipit din nou în alt loc. Cuierul de perete Ecoloc oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire. Material: ABS, oțel cromat.

Dozator de săpun Multi Element cromat ELE99

142.00 lei
Accesoriile de baie SIKO Element se caracterizează prin forma lor specifică, care răspunde celor mai noi tendințe de modă și popularității formelor pătrate. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băi. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil. Dozatorul de săpun lichid Element este un ajutor practic în baie. Este realizat din alamă în combinație cu sticlă mată. Datorită stilului său simplu, se potrivește în orice baie.

Dozator de săpun Multi Soft crom SOF99

155.00 lei
Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru orice baie.                                                                                    Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Dozatorul de săpun lichid Soft este un ajutor practic în fiecare baie.