Cine suntem?

Imagio.ro  activează pe piața obiectelor sanitare începând cu anul 2017, devenind in scurt timp unul din  principalii distribuitori  la nivel national in importul  si comercializarea obiectelor sanitare.

Societatea s-a dezvoltat in mod continuu colaborând cu majoritatea ansamblurilor rezidențiale din zona dar si prin sprijinul oferit  prin soluții inteligente si moderne, după cerințele si posibilitățile fiecărui client.  Noi prestam servicii de design si proiectare 3D pentru fiecare client al companiei noastre.

De asemenea, reprezentam cei mai buni producători europeni din industria de obiecte sanitare care, cu siguranța, vor depăși așteptările dvs.

Scopul nostru este de a crea un confort cu stil pentru dvs.

Nu suntem doar un alt site de obiecte sanitare. Lucram cu designul interior de 20 de ani si avem un set puternic de obiective  care se reflecta in tot ceea ce facem.

Servicii complete

Oferim soluții inteligente si moderne, după cerințele si posibilitățile fiecărui client. Noi prestam servicii de design si proiectare 3D pentru fiecare client al companiei noastre.

De asemenea, reprezentam cei mai buni producători europeni din industria de obiecte sanitare care, cu siguranța, vor depășii așteptările dvs. Scopul nostru este de a crea un confort cu stil pentru dvs.

Gama diversificata pentru a se potrivi oricărui gust!

Noi credem ca, furnizând materiale din ceramica de calitate la prețuri corecte, susținute de un personal bine informat, orice client, de la profesionistul experimentat pana la persoana care își renovează baia/bucătăria – își poate atinge obiectivele având un potential creativ si dinamic.

Creeaza-ti baia de vis

Datorita gamei largi si variate de produse pe care le oferim online Iti poți crea orice camera după bunul plac.  Te așteptăm cu drag!

Trimite-ne un email

Ne poți contacta la adresa [email protected]