Bideuri

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Bideu suspendat Vitra Shift, RN020

Bideu suspendat de la producătorul VitrA. Prindere ascunsa, aspectul bideului nu este intrerupt de capace sau orificii de prindere.
1.015,34 Lei
-24%

Bideu suspendat SIKO Glacera Havana HA020

Bideu suspendat din seria HAVANA. Fabricat din portelan sanitar de culoare alb.
910,18 Lei 693,00 Lei
-18%

Bideu suspendat SIKO Glacera Alfa AL020

Bideu suspendat din seria ALFA.
Setul nu include sistemul pentru suspendare al bideului. Ceramica de culoare alb.
911,45 Lei 749,00 Lei
-21%

Bideu suspendat Jika Mio H8317120003021

Bideu suspendat JIKA din seria Mio-N cu orificiu pentru robinet și cu alimentare internă are 53 cm lungime. Pachetul include kitul de instalare Easyfit. 
1.032,00 Lei 819,00 Lei
-20%

Bideu suspendat Jika DEEP 3061.2.000.302.1

Bideu suspendat de la JIKA din seria Deep. Bideul are forma patrata cu colturile rotunjite. Este necesar să achiziționați o baterie și un sifon pentru bideu. Dimensiunile bideului sunt 36 x 51 x 36 cm. 
648,00 Lei 517,00 Lei
-20%

Bideu suspendat Jika Tigo, alimentare interioara 3021.1.000.302.1

Bideu suspendat cu orificiu pentru robinet in mijloc. Bideul este realizat de JIKA pentru seria Tigo. Bideul are alimentare internă cu apă. Nici bateria si nici sifonul nu sunt incluse in pachet. Dimensiunile bideului sunt 36 x 49 x 36 cm. 
771,00 Lei 619,00 Lei
nou

Capac WC cu functie de bideu SAT softclose SATBEASY2233

Capacul WC cu functie de bideu SATBEASY2233 nu are nevoie de curent electric pentru a functiona, doar conectati-l la apa rece. Are funcție de spălare pentru spate și femei. Sezutul este din termoplastic, care copiaza bine forma ceramicii, iar materialul poate fi reciclat. Desigur, funcția de pliere lentă - softclose. Instrucțiunile sunt pe cutie. Scaunul respectă și standardul european EN1717.
Instalare simplă și accesorii bogate
In pachet veti gasi tot ce este necesar pentru montaj, atat pentru montaj clasic cat si ascuns pe toaleta. Pachetul mai include un furtun 1/2"-1/2", un corn 1/2"-1/2"-3/8", o reducere 1/2" la 3/8".

Conexiune ușoară
Tot ce aveți nevoie este o sursă de apă rece, fără electricitate sau apă caldă. Scaunul se clătește doar cu apă rece, dar asta face totul mai ușor = UȘOR. Pentru un confort sporit, este posibilă conectarea scaunului la o baterie ascunsă, care amestecă apa și aduce temperatura necesară scaunului.

Control intuitiv
Toate funcțiile sunt alimentate de presiunea apei, astfel încât scaunul este controlat cu o singură roată. Pentru spălarea spate, doar rotiți roata înapoi. Cu cât se întoarce mai mult, cu atât curentul este mai puternic. Pentru spălatul femeilor, roata este întoarsă înainte. Întregul sistem este astfel foarte simplu.
întreținere
Scaunul poate fi scos cu ușurință de pe șină și puteți spăla cu ușurință atât scaunul, cât și toaleta.
Forma scaunului
Compatibilitatea scaunului cu diverse toalete poate fi găsită aici: https://www.siko.cz/kompatibilita-sedatek .

Pentru a conecta scaunul și rezervorul WC-ului combinat, vă recomandăm să achiziționați robinet 1209-04-B , care are intrare de apă de 1 1/2" și ieșiri de 2 3/8".
 
 
Scaunul de toaletă SATBEASY2233 cu bideu integrat nu necesită electricitate pentru a funcționa. Doar conectați-l la apă rece și are două funcții Este echipat cu o închidere soft termoplastică și poate fi reciclat. 
 
 
Instalare ușoară și accesorii:
In pachet vei gasi tot ce ai nevoie pentru o instalare clasica si in acelasi timp ascunsa. Include un furtun "1/2", un furtun "1/2" "3/8", un adaptor "1/2" la 3/8". 

Conectare și instalare ușoară:

.
Tot ce aveți nevoie este o sursă de apă rece, fără electricitate sau apă caldă. Scaunul poate fi clătit doar cu apă rece, dar asta îl face mai ușor. Pentru un confort sporit, scaunul poate fi conectat la un robinet ascuns, care amesteca apa si aduce temperatura dorita in scaun.
Îl poți scoate cu ușurință de pe șină și poți spăla cu ușurință scaunul și toaleta.

Control intuitiv:

Toate funcțiile sunt controlate de presiunea apei, iar scaunul este acționat cu o singură comandă. Pentru a spăla înapoi, doar rotiți roata înapoi. Cu cât se întoarce mai mult, cu atât spray-ul este mai puternic. Pentru spălarea intimă, roata se rotește înainte. Întregul sistem este foarte simplu.

Proprietăți:

  • Forma: rotunda
  • Tip: inchidere usoara
  • culoare alba
  • Caracteristici: fara curent electric
  • EN1717
  • Dimensiuni (cm): latime (37,1); adâncime (47,5); grosime (6,3)
  • Greutate: 2,1 kg
631,00 Lei
nou

Vas WC cu bideu suspendat SAT Infinitio, inclusiv Capac WC, SATINF011RREXPBFC

În cadrul seriei Infinitio, puteți găsi chiuvete de blat și toalete care vă vor atrage cu siguranță atenția, cum ar fi această toaletă elegantă, montată pe perete, cu un design rotund, cu funcție de bideu. Pachetul include un capac WC cu pliere lenta (Softclose).Volum de spălare 3/6 litri. Bideul nu necesită electricitate pentru a funcționa. 
2.364,00 Lei
nou

Capac WC cu functie de bideu SAT vase wc in forma de U, SATBEASY2233U

Potrivit pentru vasele de toaletă în formă de „U”. Pentru vasele rotunde este mai potrivită varianta FĂRĂ litera „U” de la sfârșitul codului: SATBEASY2233.
Capacul WC SATBEASY2233 nu are nevoie de curent electric pentru a functiona, doar conectati-l la apa rece. Capacul este din termoplast, care copiaza bine forma ceramicii, iar materialul poate fi reciclat. Desigur, funcția de pliere lentă - softclose. Instrucțiunile sunt pe cutie. Scaunul respectă și standardul european EN1717.
Instalare simplă și accesorii bogate
In pachet veti gasi tot ce este necesar pentru montaj, atat pentru montaj clasic cat si ascuns pe toaleta. Pachetul mai include un furtun 1/2"-1/2", un corn 1/2"-1/2"-3/8", un robinet 1/2" la 3/8".
Conexiune ușoară
Tot ce aveți nevoie este o sursă de apă rece, fără electricitate sau apă caldă. Control intuitiv
Toate funcțiile sunt alimentate de presiunea apei, astfel încât capacul este controlat cu o singură roată. Pentru spălarea spate, doar rotiți roata înapoi. Cu cât se întoarce mai mult, cu atât curentul este mai puternic. Pentru spălatul femeilor, roata este întoarsă înainte. Întregul sistem este astfel foarte simplu.
întreținere
Capacul poate fi scos cu ușurință de pe șină și puteți spăla cu ușurință atât capacul, cât și toaleta.
Forma scaunului
Compatibilitatea scaunului cu diverse vase wc poate fi găsită aici: https://www.siko.cz/kompatibilita-sedatek.
Pentru a conecta capacul și rezervorul WC-ului combi, vă recomandăm să achiziționați robinet 1209-04-B, care are intrare de apă de 1 1/2" și ieșiri de 2 3/8".
Caracteristici:
Forma: rotund
Tip: inchidere soft
Culoare: alb
Functie: fara electricitate
EN1717
Dimensiuni (cm): latime (37,1); adâncime (47,5); grosime (6,3)
Greutate: 2,1 kg

 
631,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!