Covoraș Baie

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Covoraș de toaletă SIKO 55x55 cm bej PRED302

Covoraș pentru toaletă practic SIKO OPTIMA, dimensiune 55x55 cm, în bej, este un accesoriu practic pentru baie. Este dotat cu tratament anti-alunecare. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covorașele de baie SIKO, microfibră, sunt oferite în 2 mărimi și 4 culori.
69,00 Lei

Covoraș de baie SIKO 90x60 cm bej deschis PRED102

Covoraș de baie, practic SIKO OPTIMA, dimensiune 60x90 cm, în bej, este un accesoriu practic pentru baie. Este dotat cu tratament anti-alunecare. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covorașele de baie Optima, microfibră, sunt oferite în 2 mărimi și 4 culori.
111,00 Lei

Covoraș de baie SIKO 90x60 cm gri PRED104

Covoraș de baie practic SIKO OPTIMA, dimensiune 60x90 cm, de culoare gri, este un accesoriu practic pentru baie. Este dotat cu tratament anti-alunecare. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covorașele de baie Optima, microfibră, sunt oferite în 2 mărimi și 4 culori.
118,00 Lei

Covoraș de baie SIKO 90x60 cm PRED001

Covorașul practic de baie OPTIMA, dimensiunea 60x90 cm cu un model imaginativ, este un plus practic pentru fiecare casă. Covorașul se gândește și la siguranța utilizatorilor, motiv pentru care este dotat cu finisaj antiderapant. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covoarele de baie Optima (acrilice) sunt oferite in multe culori.
86,52 Lei

Covoraș de baie SIKO 90x60 cm rosu PRED013

Covorașul practic de baie OPTIMA, dimensiunea 60x90 cm cu un model imaginativ, este un plus practic pentru fiecare casă. Covorașul se gândește și la siguranța utilizatorilor, motiv pentru care este dotat cu finisaj antiderapant. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covoarele de baie Optima (acrilice) sunt oferite in multe culori.
86,52 Lei

Covoras baie Optima 60x90 cm portocaliu PRED103

Covoras de baie practic SIKO OPTIMA, dimensiune 60x90 cm, de culoare caramiziu, este un accesoriu practic pentru baie. Covorașul se gândește și la siguranța utilizatorilor, motiv pentru care este dotat cu finisaj antiderapant. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covorașele de baie Optima, din microfibră, sunt oferite în 2 mărimi și 4 culori.
86,52 Lei

Covoraș de baie SIKO 55x55 cm gri PRED304

Covorașul practic de baie OPTIMA, dimensiunea 55x55 cm cu un model imaginativ, este un plus practic pentru fiecare casă. Covorașul se gândește și la siguranța utilizatorilor, motiv pentru care este dotat cu finisaj antiderapant. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covoarele de baie Optima (acrilice) sunt oferite in multe culori.
86,52 Lei

Covoraș de baie SIKO 55x55 cm caramizie PRED303

Covorașul practic de baie OPTIMA, dimensiunea 55x55 cm cu un model imaginativ, este un plus practic pentru fiecare casă. Covorașul se gândește și la siguranța utilizatorilor, motiv pentru care este dotat cu finisaj antiderapant. Covorașul este potrivit și pentru încălzirea prin pardoseală. Covoarele de baie Optima (acrilice) sunt oferite in multe culori.
86,52 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm gri inchis SATDPRED01SC

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în gri închis se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm bej SATDPRED02BE

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în bej se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm violet SATDPRED03FI

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în violet se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm kerosen SATDPRED04TZ

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în kerosen se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm gri deschis SATDPRED05SS

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în gri deschis se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei
nou

Covoraș de baie SAT Infinitio 80x50 cm galben SATDPRED06ZL

Pentru mai mult confort și confort în baia dumneavoastră, ne-am extins gama de covorașe de baie cu seria de covorașe Infinitio în dimensiunea de 50x80 cm. Covorașul de baie cu o grămadă lungă de 3 cm în galben se potrivește pe deplin cu tendințele actuale. Materialul excepțional de moale și moale împreună cu lungimea grămezii conferă băii o dimensiune și confort diferit. Covorașele de baie Infinitio au un strat anti-alunecare pe partea inferioară, astfel încât sunt sigure de utilizat și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecare. Senzația de relaxare după o baie sau un duș fierbinte va fi perfectă atunci când le folosești. Datorită noilor covorașe Infinitio, putem face față podelei incomode de rece, umedă și alunecoasă din fiecare baie! 
87,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!