Coș de Gunoi

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Coș de gunoi SIKO 5 l, bej KOSPLASTBE

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, de culoare bej, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din gospodărie. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 5 l, alb KOSPLASTBI

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, în alb, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din casă. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 5 l, antracit KOSPLASTCE

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, de culoare antracit, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din casă. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 6 l, oțel inoxidabil / negru mat KOS6PLCTVER

Coșul de gunoi SIKO din oțel inoxidabil acționat cu piciorul este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Coș de gunoi pătrat cu un volum de 6 l cu finisaj mat.
156,00 Lei

Coș de gunoi Multi 3l, din oțel inoxidabil lucios KOS3NEW

Coșul de gunoi cromat SIKO cu închidere moale este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Sistemul de închidere moale garantează o închidere silențioasă și lină a capacului. Coș de gunoi cu un volum de 3 l în design lucios.
76,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 12 l, oțel inoxidabil / negru mat KOS12PLOVAL

Coșul de gunoi SIKO din oțel inoxidabil acționat cu piciorul este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Coș de gunoi oval cu un volum de 12 l cu finisaj mat.
325,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 12 l, oțel inoxidabil / negru mat KOS12PLCTVER

Coșul de gunoi SIKO din oțel inoxidabil acționat cu piciorul este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Coș de gunoi pătrat cu un volum de 12 l cu finisaj mat.
276,00 Lei
nou

Coș de gunoi SAT 6 l negru mat SATDKOSH6C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un coș de gunoi de sine stătător practic cu un volum de 6 litri în culoarea neagră. Cu un finisaj mat. Închidere Soft Close - pliere treptată a capacului. 
193,00 Lei
nou

Coș de gunoi SAT 5 l negru mat SATDKOS5C

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un coș de gunoi practic în design negru. Tip autoportant. Cosul are o latime de 20,5 cm, o inaltime de 26 cm si o adancime de 20,5 cm, un volum de 5 litri. 
116,00 Lei
nou

Coș de gunoi SAT 3 l negru mat SATDKOS3C

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un coș de gunoi practic în design negru. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest coș. Tip autoportant. Cosul are o latime de 17 cm, o inaltime de 24 cm si o adancime de 17 cm, cu un volum de 3 litri. 
85,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!