Scaune de dus

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Scaun de dus transparent SAT autoportant SATSTOLPLASTT

Scaun de dus transparent cu un design foarte reusit si in acelasi timp taburet practic din plastic. Il oferim in transparent (SATSTOLPLASTT), negru (SATSTOLPLASTC) si alb (SATSTOLPLASTB). Gama de culori va face posibilă asortarea scaunului cu orice interior. Deși aceste scaune sunt destinate în primul rând pentru duș, nu există nicio limită pentru utilizarea lor în baie sau oriunde altundeva în interior. Capacitatea de încărcare este de 130 kg și marele lor avantaj este că nu este nevoie să fie fixat in perete. Garantie extinsa de 5 ani!
725,20 Lei

Scaun de dus alb SAT autoportant SATSTOLPLASTB

Scaun de dus alb cu un design foarte reusit si in acelasi timp taburet practic din plastic. Il oferim in transparent (SATSTOLPLASTT), negru (SATSTOLPLASTC) si alb (SATSTOLPLASTB). Gama de culori va face posibilă asortarea scaunului cu orice interior. Deși aceste scaune sunt destinate în primul rând pentru duș, nu există nicio limită pentru utilizarea lor în baie sau oriunde altundeva în interior. Capacitatea de încărcare este de 130 kg și marele lor avantaj este că nu este nevoie să fie fixat in perete. Garantie extinsa de 5 ani!
832,40 Lei

Scaun de dus pliabil Multi brown SEDWOOD

Scaun de dus pliabil este un plus popular pentru cabinele de duș. Scaunul de dus este realizat din lemn masiv numit Bulletwood originar din Brazilia. Suportul de perete este realizat din aluminiu anodizat. Capacitate maximă de încărcare, în funcție de bară transversală și elemente de ancorare, până la 160 kg.
516,00 Lei

Scaun de dus Anima bambus STOLWOOD

Scaun de dus este un ajutor pentru toate categoriile de vârstă. Scaunul este reglabil pe înălțime, astfel încât înălțimea acestuia poate fi reglată între 38 și 48 cm în funcție de nevoile utilizatorului. Capacitate de încărcare: 180 kg. Material: scaun din lemn de bambus, picioare din aluminiu, capăt din cauciuc antiderapant.
799,60 Lei

Scaun de dus SAT autoportant negru SATSTOLPLASTC

Scaun de dus cu un design foarte reusit si in acelasi timp taburet practic din plastic. Il oferim in transparent (SATSTOLPLASTT), negru (SATSTOLPLASTC) si alb (SATSTOLPLASTB). Gama de culori va face posibilă asortarea scaunului cu orice interior. Deși aceste scaune sunt destinate în primul rând pentru duș, nu există nicio limită pentru utilizarea lor în baie sau oriunde altundeva în interior. Capacitatea de încărcare este de 130 kg și marele lor avantaj este că nu este nevoie să fie fixat in perete. Garantie extinsa de 5 ani!
832,40 Lei

Scaun de dus pliabil alb Anima SEDABSBI

Scaun de dus pliabil alb. Cumparati un scaun de duș SIKO pentru confortul dvs. și pentru confortul tuturor membrilor familiei. Scaunul de duș rabatabil este proiectat să reziste la o sarcină maximă de 150 kg. Datorită mecanismului de pliere, nu ocupă aproape deloc spațiu în duș și, datorită designului și culorii albe atemporale, arată și grozav. Este fabricat din material plastic puternic și dur, care este rezistent la influențele externe și ușor de păstrat curat.
965,40 Lei

Scaun de dus pliabil negru Anima SEDABSCE

Scaun de dus pliabil negru. Cumparati un scaun de duș SIKO pentru confortul dvs. și pentru confortul tuturor membrilor familiei. Scaunul de duș rabatabil este proiectat să reziste la o sarcină maximă de 150 kg. Datorită mecanismului de pliere, nu ocupă aproape deloc spațiu în duș și, datorită designului și culorii albe atemporale, arată și grozav. Este fabricat din material plastic puternic și dur, care este rezistent la influențele externe și ușor de păstrat curat.
965,40 Lei

Scaun de dus Anima alb STOLPLBI

Scaunul de dus SIKO, nu este numai pentru duș, este un ajutor pentru toate grupele de vârstă. Capacitate de încărcare: 130 kg. Material: scaun din plastic ABS, picioare din oțel inoxidabil, capăt din cauciuc antiderapant.
384,00 Lei
nou

Scaun de dus SAT alb suspendat SATDSEDB

Scaunul nostru de duș pliabil cu design alb este potrivit nu numai pentru persoanele cu dificultăți de mobilitate și este dovada că până și accesoriile practice pot fi frumoase și cu siguranță nu strica aspectul băii tale rafinate. Scaunul de duș alb elegant, pliabil SATDSEDB are o capacitate de încărcare maximă de 120 kg în funcție de bara transversală și elementele de ancorare. Garantie extinsa de 5 ani! 
946,00 Lei
nou

Scaun de dus SAT alb suspendat SATDSEDPLB

Scaun de dus in culoarea alba. Capacitate de incarcare 150 kg. Latimea acestui accesoriu de baie marca SAT este de 38 cm si este realizat din metal, plastic. Montare prin gaurire.
462,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!