Filtrarea si tratarea apei SAT

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Bila anticalcar masina de spalat, SAT IPS Ball SWB

Bila anticalcar masina de spalat


Bila anticalcar masina de spalat este un ajutor indispensabil pentru gospodăria ta cu eficacitate dovedită (de la Clearview, SUA). Datorită proprietăților sale excelente, va prelungi durata de viață a aparatelor dvs. de uz casnic, precum mașinile de spălat, mașinile de spălat vase sau chiar rezervoarele de toaletă. Bila IPS nu modifică compoziția chimică a apei, ci îi modifică proprietățile astfel încât detergentul să se dizolve bine și să îndepărteze eficient murdăria, impuritățile și mirosurile.
98,56 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX BlueLine - G 1" - IPSKXBG1

IPS KalyxX BlueLine reduce calcarul cu 76%. Efect antibacterian, contine electrozi placati cu argint. Eficacitate dovedită, funcționează în mod fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere.Garantie extinsa de 5 ani!
959,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX - îndepărtarea calcarului, îmbunătățirea apei G1" IPSKXAG1

KalyxX Active reprezintă cea mai recentă generație de tratare a apei folosind proprietățile unui vârtej dublu de apă și magneți puternici. Rezultatul procesului este apa activata cu efecte pozitive in protejarea intregii gospodarii impotriva calcarului sau in agricultura. 
2.387,00 Lei
nou

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx BlueLine - G 3/4" IPSKXBG34

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx BlueLine reduce calcarul cu 76%. Efect antibacterian, contine electrozi placati cu argint. Eficiență certificată, funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere.
959,00 Lei

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx RedLine SAT - IPS Kalyxx Detartraj G3/4" IPSKXRG34

Decalcificator apă galvanic. Eficacitate dovedită - reduce acumularea de calcar cu 76%. Funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere.
987,00 Lei
nou

Filtru SAT Home 1/2" SATHF12

Filtru de casa dimensiune 10" cu un recipient transparent pentru o verificare rapida a starii cartusului filtrant. Conexiuni de 1/2". 
112,00 Lei
nou

Cartuș SAT pentru filtre de uz casnic 10 micrometri SATCPP1010MA

Garantie extinsa de 5 ani! Cartușe filtrante pentru filtre casnice cu o permeabilitate de 10 micrometri. Captează impuritățile mici, cum ar fi nămolul și rugina. 
22,00 Lei
nou

Cartuș SAT pentru filtre casnice 5 micrometri SATCPP105MA

Garantie extinsa de 5 ani! Cartușe filtrante pentru filtrele de casă care îndepărtează impuritățile mici din apă cu un diametru de până la 5 micrometri. 
22,00 Lei
nou

Cartuș SAT pentru filtre casnice 2 componente 10 microni SATCPC1010M

Un cartuș filtrant cu o inserție în două etape care îndepărtează eficient impuritățile nedorite din apă și îmbunătățește gustul și mirosul apei. 
41,00 Lei
nou

Cartuș SAT pentru filtre casnice 2 componente 5 microni SATCPC105M

Un cartuș filtrant cu o inserție în două etape care îndepărtează eficient impuritățile nedorite din apă și îmbunătățește gustul și mirosul apei. 
41,00 Lei
nou

Cartuș SAT pentru filtre casnice cu carbune activ SATUDF10A.4

Garantie extinsa de 5 ani! Cartuș filtrant cu cărbune activ granulat 
44,00 Lei
nou

Filtru SAT Home 3/4" SATHF34

Filtru de casa dimensiune 10" cu un recipient transparent pentru o verificare rapida a starii cartusului filtrant. Conexiuni de 3/4". 
112,00 Lei
nou

Filtru SAT Home 1" SATHF1

Filtru de casa dimensiune 10" cu un recipient transparent pentru o verificare rapida a starii cartusului filtrant. Conexiuni de 1". 
112,00 Lei
nou

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx RedLine SAT - IPS Kalyxx Detartraj G1/2" IPSKXRG12

Decalcificator apă galvanic. SAT - IPS KalyxX Red funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Eficacitate dovedită - reduce acumularea de calcar cu 76%. Potrivit pentru a bea apă rece și caldă. 
719,00 Lei
nou

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx RedLine SAT - IPS KalyxX detartraj G 1" IPSKXRG1

Decalcificator apă galvanic. SAT - IPS KalyxX Red funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Eficacitate dovedită - reduce acumularea de calcar cu 76%. Potrivit pentru a bea apă rece și caldă. 
719,00 Lei
nou

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx RedLine SAT - IPS KalyxX Red Line G5/4" IPSKXRG54

Decalcificator apă galvanic. SAT - IPS KalyxX Red funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Garantie extinsa de 5 ani! Eficacitate dovedită: reduce acumularea de calcar cu 76%. Funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Debitul este de 5 m³ pe oră, dimensiunile racordului G 5/4. 
1.659,00 Lei
nou

Decalcificator apă galvanic IPS Kalyxx RedLine SAT - IPS KalyxX Red Line G6/4" IPSKXRG64

Decalcificator apă galvanic. SAT - IPS KalyxX Red funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Garantie extinsa de 5 ani! Eficacitate dovedită: reduce acumularea de calcar cu 76%. Funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Debitul este de 5 m³ pe oră, dimensiunile racordului G 6/4. 
1.659,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX BlueLine - G 1/2" IPSKXBG12

Dispozitivul este potrivit pentru tratarea apei potabile datorită proprietăților sale excelente, precum efectele antibacteriene, reducerea coroziunii și reducerea calcarului. Electrozii placați cu argint reduc apariția bacteriilor în țevi. IPS îndepărtează impuritățile din apă, îi îmbunătățește gustul și îi prelungește prospețimea. Prin creșterea PH-ului apei, apa devine alcalină și este potrivită pentru băut pe termen lung. Printre altele, consumul acestei ape îmbunătățește metabolismul și susține digestia. IPS KalyxX poate fi folosit atât în ​​casă, cât și în spații publice precum hoteluri, restaurante, spa-uri, fabrici de producție și procesare. Funcționează fiabil în stațiile de transfer de căldură, atunci când protejează schimbătoarele de căldură și dispozitivele de răcire. 
959,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX BlueLine - G5/4" IPSKXBG54

Garantie extinsa de 5 ani! Eficacitate dovedită: reduce acumularea de calcar cu 76%. Funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Debitul este de 5 m³ pe oră, dimensiunile racordului G 5/4. 
2.289,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX BlueLine - G 6/4" IPSKXBG64

Eficacitate dovedită: reduce acumularea de calcar cu 76%. Funcționează fiabil timp de cel puțin 10 ani fără întreținere. Debitul este de 5 m³ pe oră, dimensiunile racordului G 6/4. 
2.289,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS KalyxX Green Line G3/4" IPSKXGG34

Garantie extinsa de 5 ani! Aparatul este potrivit pentru utilizarea în sisteme de irigare. Dispozitivul protejează țevile, duzele și componentele de irigare aferente. Îi puteți găsi utilizări în grădini ornamentale, zone de parcuri publice, peluze de fotbal, terenuri de golf, la cultivarea plantelor pe cale hidroponică, la cultivarea fructelor și legumelor, adăparea animalelor de fermă, spălarea mașinilor etc. 
789,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS Industry Red line DN40 IPSINRDN40P

IPS - versiunea INDUSTRY este soluția ideală pentru blocurile de locuințe și clădirile cu debite orare mai mari. 
6.689,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS Industry Blue line DN40 IPSINBDN40P

Garantie extinsa de 5 ani! Versiunea IPS INDUSTRY reprezintă o soluție ideală pentru blocuri și clădiri cu un debit orar mai mare. 
9.149,00 Lei
nou

Decalcificator apă IPS Industry 6/4" IPSINRDN40

Garantie extinsa de 5 ani! Tehnologia IPS de la SAT s-a dovedit a fi eficientă cu 76% în reducerea calcarului fără nicio sursă externă de alimentare.  
6.509,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!