Coș de Rufe

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
nou

Cărucior mobil multicrom cu 3 rafturi/sertare POJVOZ3ZASUV

Căruciorul SIKO practic și elegant cu roți cu trei sertare detașabile și ușor de spălat este un accesoriu de baie potrivit, fie că este pentru prosoape, haine, cosmetice sau diverse produse de spălat.
214,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRTS2

Coș de rufe textil de culoare gri, dimensiune mare, cu două compartimente de depozitare, care vă permit să sortați rufele. Un coș de rufe practic, care vă va face baia confortabilă. Cu toate acestea, poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră de copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează în pachet practic și ecologic în stare desfășurată, împreună cu instrucțiuni de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
346,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRBS

Coș de rufe frumos și practic de culoare gri, din bambus natural. Excelent pentru băile naturale și în stil Provence. Cu toate acestea, coșul dat de rufe, face baia confortabilă și poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează dezasamblat împreună cu instrucțiunile de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
304,00 Lei
-20%

Taburet Multi 45x45x50 cm, nuc SEDORECH

Spațiul de depozitare SIKO în baie nu este niciodată suficient. Cumparati un coș de rufe cu un scaun și spațiu de depozitare solid din nuc. Poate servi si ca canapea pentru baie sau toaletă.
571,64 Lei 459,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, natural SATDKOSPRBN

Coș de rufe frumos și practic de culoare maro deschis natural, din bambus natural. Excelent pentru băile naturale și în stil Provence. Cu toate acestea, acest coș de rufe, face baia confortabilă, deasemeni poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează dezasamblat împreună cu instrucțiunile de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
338,00 Lei
nou

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRTS1

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design gri mat, de sine stătător. Volum 85 litri, inaltime 66 cm, latime 36 cm si adancime 36 cm. 
262,00 Lei
nou

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, alb SATDKOSPRBB

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design alb, de sine stătător. Volum 100 litri, inaltime 61,5 cm, latime 51,5 cm si adancime 31,5 cm. Capacul depaseste cosul cu 2 cm, dimensiunile acestuia sunt 33,5x53,5 cm. 
241,00 Lei
nou

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, alb/natural SATDKOSPRN

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design natural, de sine stătător. Volum 90 litri, inaltime 60 cm, latime 46 cm si adancime 33 cm. 
393,00 Lei
nou

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRS

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design gri mat, de sine stătător. Volum 90 litri, inaltime 60 cm, latime 46 cm si adancime 33 cm. 
478,00 Lei
nou

Coș de rufe SAT negru SATDKOSPRTC2

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design negru mat, de sine stătător. Volum 142 litri, inaltime 66 cm, latime 60 cm si adancime 36 cm. 
317,00 Lei
nou

Coș de rufe SAT negru SATDKOSPRTC1

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic precum acest coș nu numai pentru rufe, dar poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 °C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și pune la loc după spălare. Se livreaza in pachet practic si ecologic in stare dezasamblata, impreuna cu instructiuni de asamblare. Design negru, de sine stătător. Volum 85 litri, inaltime 66 cm, latime 36 cm si adancime 36 cm. 
261,00 Lei
nou

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, alb SATDKOSPRB

Coș de rufe alb fildeș (crem), stil Provence. Volumul acestui accesoriu de baie marca SAT este de 110 l si este din plastic. Căptușeala interioară poate fi îndepărtată cu ușurință și spălată în mașina de spălat.
351,00 Lei
nou

Cărucior mobil multicrom cu 3 rafturi POJVOZ3PATRA

Căruciorul mobil practic 40 cm cu trei etaje SIKO este ușor de spălat și ușor de manevrat, motiv pentru care căruciorul este un accesoriu de baie practic și elegant cu o utilizare practică, de exemplu, pentru prosoape sau produse cosmetice. 
234,00 Lei
nou

Cărucior mobil multicrom cu 4 rafturi POJVOZ4PATRA

Căruciorul mobil practic 40 cm cu trei etaje SIKO este ușor de spălat și ușor de manevrat, motiv pentru care căruciorul este un accesoriu de baie practic și elegant cu o utilizare practică, de exemplu, pentru prosoape sau produse cosmetice. 
309,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!