Accesorii de Baie

Afiseaza: 25-48 din 408 produse

 Filtre
nou

Cărucior mobil multicrom cu 3 rafturi POJVOZ3PATRA

Căruciorul mobil practic 40 cm cu trei etaje SIKO este ușor de spălat și ușor de manevrat, motiv pentru care căruciorul este un accesoriu de baie practic și elegant cu o utilizare practică, de exemplu, pentru prosoape sau produse cosmetice. 
234,00 Lei

Dozator de săpun SIKO Salea, SAL99

Dozatorul elegant de săpun, de sine stătător SIKO SALEA, datorită designului său modern unic, este un accesoriu potrivit pentru baie.

44,00 Lei

Perie de WC, SIKO Salea SAL37

Peria de toaletă, practică, de sine stătătoare SIKO SALEA, este un accesoriu unic pentru baie, datorită designului său elegant și modern.

70,00 Lei

Suport periuțe de dinți SIKO Salea, SAL11

Suportul pentru periuță de dinți, de sine stătător, SIKO, din seria SALEA are un design pătrat, modern. Deci, este un accesoriu potrivit pentru orice baie.
54,00 Lei

Pahar baie, SIKO Salea, SAL27

Cutia de sine stătătoare SIKO, din seria SALEA, are un design pătrat modern și, datorită acestuia, este un accesoriu modern și practic, potrivit pentru fiecare baie.

46,00 Lei

Săpunieră SIKO Salea, SAL39

Săpuniera SIKO,de sine stătătoare, practică, de formă pătrată, din seria SALEA, datorită aspectului său unic și întreținerii ușoare, este un accesoriu potrivit pentru orice baie.

44,00 Lei

Perie WC Multicrom WCSTETKA

Perie WC Multicrom practică de sine stătătoare SIKO, cu un design rotund elegant, se potrivește în orice baie.
31,00 Lei
-20%

Raft transparent Swiss Aqua Technologies SATPOLPLASTT

Putem recomanda un raft transparent, suspendat pentru cabine de duș, tuturor celor care preferă un design curat pentru baie și celor ce nu le place să găurească în pereți și gresie. Raftul cu design generos, cu două etaje, atârnat pe marginea cabinei de duș, conține șampoane, balsamuri, geluri de duș și alte produse pentru întreaga familie. Capacitatea sa de încărcare este de 3 kg și are 5 ani garanție extinsă!
348,00 Lei 279,00 Lei

Set de accesorii pentru baie Optima SUZA SADASUZ

CUMPĂRARE BENEFICĂ SIKO. Când cumpărați un set complet de accesorii pentru baie SUZA, economisiți 20%.
236,00 Lei

Set de accesorii pentru baie Optima SORETA SADASOR


CUMPĂRARE BENEFICĂ SIKO. Când cumpărați un set complet de accesorii pentru baie SORETA, economisiți 20%.
438,00 Lei

Set de accesorii pentru baie Optima SIDAO SADASID

CUMPĂRARE BENEFICĂ SIKO. Vei economisi 20% când vei cumpăra un set complet de accesorii pentru baie SIDAO.
205,00 Lei

Set de accesorii pentru baie LIBRA Optima, SADALIB

CUMPĂRARE BENEFICĂ SIKO. Vei economisi 20% când vei cumpăra un set complet de accesorii pentru baie LANA.
332,00 Lei

Accesorii de baie Multi Simple, cromate SADADOPL

Numele seriei SIKO, descrie perfect designul simplu al accesoriilor de baie SIMPLE. Seria atrage nu numai prin aspectul său atemporal, ci și cu un preț foarte favorabil.
Material: alamă, zinc, sticlă, ceramică.
528,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRTS2

Coș de rufe textil de culoare gri, dimensiune mare, cu două compartimente de depozitare, care vă permit să sortați rufele. Un coș de rufe practic, care vă va face baia confortabilă. Cu toate acestea, poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră de copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează în pachet practic și ecologic în stare desfășurată, împreună cu instrucțiuni de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
346,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, gri SATDKOSPRBS

Coș de rufe frumos și practic de culoare gri, din bambus natural. Excelent pentru băile naturale și în stil Provence. Cu toate acestea, coșul dat de rufe, face baia confortabilă și poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează dezasamblat împreună cu instrucțiunile de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
304,00 Lei
-20%

Taburet Multi 45x45x50 cm, nuc SEDORECH

Spațiul de depozitare SIKO în baie nu este niciodată suficient. Cumparati un coș de rufe cu un scaun și spațiu de depozitare solid din nuc. Poate servi si ca canapea pentru baie sau toaletă.
571,64 Lei 459,00 Lei

Coș de rufe Swiss Aqua Technologies, natural SATDKOSPRBN

Coș de rufe frumos și practic de culoare maro deschis natural, din bambus natural. Excelent pentru băile naturale și în stil Provence. Cu toate acestea, acest coș de rufe, face baia confortabilă, deasemeni poate fi folosit și în alte încăperi ca spațiu de depozitare pentru orice - de exemplu într-o cameră pentru copii ca o cutie de design pentru animale de pluș. Coșul are o pungă textilă detașabilă (lavabilă la max. 40 ° C), pe care o poți scoate pur și simplu din coș dacă este necesar și să o returnezi după spălare. Se livrează dezasamblat împreună cu instrucțiunile de asamblare. 5 ani garanție extinsă!
338,00 Lei

Cuier baie dublu Swiss Aqua Technologies lățime 9,5 cm, inox HACEKNALEP2K

Nu există niciodată suficient spațiu de depozitare și cârlige pentru a agăța în baie! Cuierele strălucitoare din oțel inoxidabil de înaltă calitate vor deveni un accesoriu discret, dar totuși esențial pentru baia ta. Marele lor avantaj este asamblarea extrem de simpla prin lipire cu banda autoadeziva, fara a fi nevoie de gaurire in placi. Capacitatea de încărcare a acestui cârlig dublu este de 1,5 kg. 5 ani garanție extinsă!
41,00 Lei

Cuier baie triplu Swiss Aqua Technologies, lățime 19,2 cm, inox HACEKNALEP3K

Nu există niciodată suficient spațiu de depozitare și cuiere pentru a agăța în baie! Cuierele strălucitoare din oțel inoxidabil de înaltă calitate vor deveni un accesoriu discret, dar totuși esențial pentru baia ta. Marele lor avantaj este asamblarea extrem de simplă prin lipire cu banda autoadezivă, fără a fi nevoie de găurire în plăci. Capacitatea de încărcare a acestui cârlig triplu este de 3 kg. 5 ani garanție extinsă!
64,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 5 l, bej KOSPLASTBE

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, de culoare bej, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din gospodărie. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 5 l, alb KOSPLASTBI

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, în alb, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din casă. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 5 l, antracit KOSPLASTCE

Coșul practic de gunoi din plastic SIKO cu un volum de 5 l și dimensiuni de 18,5x24,5 cm, de culoare antracit, va captiva pe oricine la prima vedere prin originalitatea sa. Coșul de gunoi este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru orice altă cameră din casă. Coșul este rabatabil, ușor de spălat și sunt oferite în total 3 culori.
193,00 Lei

Coș de gunoi SIKO 6 l, oțel inoxidabil / negru mat KOS6PLCTVER

Coșul de gunoi SIKO din oțel inoxidabil acționat cu piciorul este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Coș de gunoi pătrat cu un volum de 6 l cu finisaj mat.
156,00 Lei

Coș de gunoi Multi 3l, din oțel inoxidabil lucios KOS3NEW

Coșul de gunoi cromat SIKO cu închidere moale este potrivit nu numai pentru baie, ci și pentru alte încăperi din casa dumneavoastră. Coșul are un recipient detașabil, ceea ce îl face ușor de întreținut și ușor de manevrat. Sistemul de închidere moale garantează o închidere silențioasă și lină a capacului. Coș de gunoi cu un volum de 3 l în design lucios.
76,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!