Accesorii de Baie

Afiseaza: 361-384 din 408 produse

 Filtre
nou

Mâner Swiss Aqua Technologies cromat SATDMADUNI

Balustrada dreaptă de 30,4 cm lungime pentru cadă sau duș este destinată nu numai băilor pentru persoane cu dificultăți de mobilitate. Are un design bun care se potrivește atât cu formele rotunde, cât și cu cele pătrate ale altor echipamente de baie, cum ar fi robinete și accesorii de baie. Capacitatea maximă de încărcare a balustradelor, în funcție de bara transversală și elementele de ancorare, este de 150 kg. Mânerul este realizat din alamă cromată, care este un material de foarte bună calitate, extrem de rezistent la coroziune. Garantie extinsa de 5 ani!
269,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way alb din acril SATDXWPOL50B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-WAY, care vă permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Raft de design din acril, design alb. Forma rotunda. Finisaj mat. Tip perete. Raftul are o latime de 50 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm. Mânerele nu fac parte din pachetul de raft.
144,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way negru din acril SATDXWPOL50C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way în negru. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft. Tip perete. Suportul are o latime de 50 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
213,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way 30 cm acril alb SATDXWPOL30B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft. Forma pătrată, design alb. Tip perete. Raftul are o latime de 30 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
110,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way 30 cm acril negru SATDXWPOL30C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft.Design negru. Tip perete. Raftul are o latime de 30 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
110,00 Lei

Set de accesorii pentru baie SAT Boho SATDBBOHO

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDBOHO99ZE), un suport pentru perie (SATDBOHO27ZE), o săpună (SATDBOHO39ZE), o perie de toaletă (SATDBOHO37ZE), o cutie (SATDBOHO55ZE)
189,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril negru SATDXWPOLR23C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, cum ar fi acest raft în design PVD Gun Metal. Tip perete. Raftul are o latime de 23,3 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 23,3 cm.
125,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril alb SATDXWPOLR23B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, cum ar fi acest raft Material acrilic alb.Tip perete. Raftul are o latime de 23,3 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 23,3 cm.
111,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril alb 21 cm SATDXWPOLR21B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest raft în alb. Tip perete. Raftul are o latime de 21 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 21 cm.
133,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril negru 21 cm SATDXWPOLR21C

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Acum nu mai trebuie să faci niciun compromis atunci când îți decorezi baia. Aveți baterii din crom lucios, negru mat sau chiar PVD negru? Ești atras de designul minimalist sau preferi formele rotunde? Cu seria X-Way, aceasta nu este o problemă, ci mai degrabă o provocare. Formele și culorile rafurilor și mânerelor pot fi combinate exact în funcție de nevoile și ideile tale. Rafturile sunt potrivite pentru dușuri, căzi sau oglinzi, utilizarea lor este largă. X-Way este o serie fără limite, deoarece oferă X opțiuni. Rafturile și mânerele se vând separat, mânerele nu fac parte din pachetul de raft. Garantie extinsa de 5 ani!
149,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie SAT la preț redus SATDBWIC1

Set practic de accesorii pentru baie SAT format din cuier (SATWIHACEKPLASTC), raft (SATDPOL2MC), racletă de sticlă (SATDSTERKASHSC)
652,00 Lei
nou

Raft SAT Evolution R cromat SATDEVOR88

Raft în design cromat cu o suprafață gri anti-alunecare în partea de sus. Este excelent ca suprafață de depozitare pentru, de exemplu, un telefon mobil. Vă recomandăm să-l montați deasupra suportului pentru hârtie igienică. Montare prin gaurire.
205,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie SAT X-way la preț redus SATDBXW5MC

Set practic de accesorii pentru baie SAT format dintr-un raft (SATDXWPOL30C), suporturi pentru rafturi (SATDXWW1MC), racletă de sticlă (SATDXWSTERKAMC)
404,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie SAT Infinitio gri SATDBINFISE

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDINFI99SE), un suport pentru perie (SATDINFI27SE), o săpună (SATDINFI39SE), o perie de toaletă (SATDINFI37SE)
159,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie SAT Simply R SATDBSIMR1CH la preț redus

Set practic de accesorii pentru baie SAT, format dintr-un cuier (SATDUNI21), dozator de sapun (SATDSIMR99), suport hartie igienica (SATDSIMR26), perie WC (SATDSIMR37)
549,00 Lei
nou

Piesă de schimb pentru dozator de săpun SAT Simply S cromat NDPUMPSIMSSIMR

Pompă de schimb pentru dozatoare de sapun SATDSIMS99, SATDSIMR99 și SATDSIMRDAV, în design cromat.
87,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie la preț redus SAT Cube way SATDBSPI1

Set practic de accesorii pentru baie SAT format dintr-un cârlig (SPI21), dozator de săpun (SPI99), suport pentru hârtie igienică (SPI26), perie de toaletă (SPI37)
411,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie SAT Infinitio turcoaz SATDBINFITY la preț redus

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDINFI99TY), un suport pentru perie (SATDINFI27TY), o săpună (SATDINFI39TY), o perie de toaletă (SATDINFI37TY)
159,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie la preț avantajos SAT Infinitio negru SATDBINFICE

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDINFI99CE), un suport pentru perie (SATDINFI27CE), o săpună (SATDINFI39CE), o perie de toaletă (SATDINFI37CE)
159,00 Lei

Set de accesorii pentru baie la preț avantajos SAT Infinitio negru SATDBINFICEPR1

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDINFI99CE), un suport pentru perie (SATDINFI27CE), o săpună (SATDINFI39CE), o perie de toaletă (SATDINFI37CE),un covoraș de baie (SATDPRED01SC)
224,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie la pret redus SATDBSIMR1GM

Set practic de accesorii pentru baie SAT, format dintr-un carlig (SATDUNI21GM), dozator de sapun (SATDSIMR99GM), suport pentru hartie igienica (SATDSIMR26GM), perie de toaleta (SATDSIMR37GM)
747,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie la preț avantajos SAT Infinitio alb SATDBINFIBI

Un set practic de accesorii pentru baie SAT, care constă dintr-un dozator de săpun (SATDINFI99BI), un suport pentru perie (SATDINFI27BI), o săpună (SATDINFI39BI), o perie de toaletă (SATDINFI37BI)
159,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie la preț redus SAT Evolution SATDBEVOS1

Set practic de accesorii pentru baie SAT, format dintr-un carlig (SATDUNI21), dozator de sapun (SATDEVOSDAV), suport hartie igienica (SATDEVOS26), perie de toaleta (SATDEVOS37), suport (SATDEVOS01)
772,00 Lei
nou

Set de accesorii pentru baie autoadezive la preț redus SAT Mood SATDBMOOD2CH

Set practic de accesorii pentru baie SAT, format dintr-un carlig (SATDMOOD21CH), dozator de sapun (SATDMOOD99CH), suport pahar de sticla (SATDMOOD27CH), suport pentru prosoape (SATDMOOD23CH)
162,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!