Accesorii Lavoar

Afiseaza: 49-72 din 95 produse

 Filtre

Săpunieră SIKO Poly nisip POLY39

54,00 Lei

Săpunieră SIKO Latia bambus LAT39

Săpunieră elegantă de sine stătătoare SIKO LATIA, din material lemnos (bambus) și cu dimensiunile de 9,8 x 13,5 cm, datorită designului său unic, este un accesoriu potrivit pentru fiecare baie.
38,00 Lei

Suport periuțe dinți SIKO Latia bambus LAT11

Suportul de periuțe dinți practic LATIA din material lemnos (bambus), este un accesoriu potrivit pentru baie, datorită designului său unghiular.
50,00 Lei

Pahar baie de bambus SIKO Latia LAT27

Pahar accesorii baie LATIA, din lemn, este un accesoriu unic pentru baie
35,00 Lei

Dozator de săpun SIKO Latia bambus LAT99

Dozatorul de săpun elegant de sine stătător SIKO LATIA, realizat din material lemnos și cu dimensiunile 7,6 x 7,6 x 17,1 cm, este un plus potrivit pentru orice baie, datorită designului său unic.
53,00 Lei

Săpunieră SIKO Hombre negru HOM39

Seria decentă SIKO de accesorii Hombre freestanding aduce o gamă completă de accesorii pentru baie în negru. Datorită adaosului de lemn de bambus, întreaga colecție arată cu gust, potrivită în special pentru băile bărbaților.
49,00 Lei

Pahar baie SIKO Hombre negru HOM27

Seria decentă SIKO de accesorii Hombre freestanding aduce o gamă completă de accesorii pentru baie în negru. Datorită adaosului de lemn de bambus, întreaga colecție arată cu gust, potrivită în special pentru băile bărbaților.
56,00 Lei

Suport periuțe dinți SIKO Hombre negru HOM11

Seria decentă SIKO de accesorii Hombre de sine stătătoare aduce o gamă completă de accesorii pentru baie în negru. Datorită adaosului de lemn de bambus, întreaga colecție arată cu gust, potrivită în special pentru băile bărbaților.
56,00 Lei

Săpunieră SIKO Cube Way cromat SPI39

Săpunieră practică de perete SIKO pentru săpun solid CUBE WAY, dimensiunea 154x117x50 mm în design rotund este un accesoriu de baie indispensabil. Nu mai trebuie să îndepărtați depunerile de săpun de pe lavoar.
132,00 Lei

Dozator de săpun SIKO Cube Way cromat SPI99

Dozatorul elegant de săpun montat pe perete SIKO CUBE WAY este un accesoriu practic care se va potrivi cu siguranță în orice baie.
217,00 Lei

Suport cu pahar de sticlă pentru baie SIKO Cube Way cromat SPI47

Suport cu doua pahare de baie un accesoriu grozav pentru baia ta, din alama cromata si sticla securizata.
160,00 Lei

Suport cu pahar de sticlă pentru baie Multi Soft crom SOF47

Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru orice baie. Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Suportul dublu de sticlă Soft este un ajutor practic în fiecare baie. Îți poți organiza cu ușurință toate nevoile de igienă.
147,00 Lei

Suport cu pahar de sticlă pentru baie Multi Element cromat ELE47

Accesoriile din colectia Element sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil.
152,00 Lei

Suport uscător de păr Multi Ecoloc cromat ECO30

Suportul pentru uscător de păr Ecoloc de perete oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire.
Material: ABS, oțel cromat.
41,00 Lei

Săpunieră Multi Ecoloc cromat ECO39

Săpuniera cu montarea prin vid pe perete Ecoloc oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire.
Material: ABS, oțel cromat.
39,00 Lei

Pahar baie Multi Ecoloc cromat ECO27

Pahar de baie din seria Ecoloc montat pe perete oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire.
Material: ABS, oțel cromat.
38,00 Lei

Pahar baie SAT Lavanda alb SATDLAVE27

Pahar baie SAT Lavanda alb, aranjati-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Lavender. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest pahar cu decor de lavandă. Material ceramică în design alb. Finisaj mat. Tip autoportant. Suportul are o latime de 6,6 cm si o inaltime de 11,8 cm.
41,42 Lei

Sapuniera SAT Lavanda alb SATDLAVE39

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Lavender. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum această săpună în alb cu decor de lavandă. Tip autoportant. Sapuniera are o latime de 13,9 cm, o inaltime de 2,5 cm si o adancime de 9,3 cm.
40,26 Lei

Cutie multifunctionala SAT Lavanda alb SATDLAVE55

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Lavender. Numele se referă la un design simplu și elegant precum această cutie practică. Design alb cu decor lavandă. Tip autoportant. Cutia are o latime de 7,6 cm si o inaltime de 13 cm. 
61,35 Lei

Pahar baie SAT Boho verde SATDBOHO27ZE

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Boho. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest pahar în design verde. Tip autoportant. Sticla are o latime de 7,5 cm si o inaltime de 9,5 cm. 
45,29 Lei

Sapuniera SAT Boho verde SATDBOHO39ZE

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT BOHO. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum această săpună în verde. Tip autoportant. Sapuniera are o latime de 12,8 cm, o inaltime de 2,5 cm si o adancime de 8 cm. 
38,13 Lei

Cutie multifunctionala SAT Boho verde SATDBOHO55ZE

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Boho. Numele se referă la un design simplu și elegant precum această cutie practică. Design verde. Tip autoportant. Cutia are o latime de 9,7 cm si o inaltime de 9,1 cm. 
82,25 Lei

Pahar baie SAT Magic maro SATDMAGIC27

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Magic. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest pahar de culoare maro. Tip autoportant. Sticla are o latime de 7,6 cm si o inaltime de 10,6 cm.
52,06 Lei

Sapuniera SAT Magic maro SATDMAGIC39

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Magic. Numele se referă la un design simplu și elegant precum această săpună practică. Materialul este metal in combinatie cu plastic de culoare maro. Forma rotunda. Finisaj lucios. Tip autoportant. Sapuniera are o latime de 13,2 cm, o inaltime de 3,8 cm si o adancime de 9,6 cm. 
47,22 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!