Accesorii pentru pereți si uși

Afiseaza: 25-47 din 47 produse

 Filtre
nou

Suport prosoape pentru paravane de dus walk-in 138 cm SAT negru SATWIDOPLTYCC

Suport de prosoape în negru, lățime de 138 cm. Un supliment practic la Walk-in SAT. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi. Garantie extinsa de 5 ani! Potrivit pentru fiecare baie. 
287,00 Lei
nou

Profil de fixare paravan dus SAT Walk-in Xmotion SATWIXMZAV120

Brat de fixare cu lungimea de 120 cm cu rost pentru fixarea sticlei cu grosimea de 8 mm. Materialul predominant este aluminiu. Poate fi scurtat la lungimea necesară. 5 ani garanție extinsa!
420,00 Lei
nou

Set profile alb pentru walk-in Swiss Aqua Technologies SATWIPROFILB

Set profile alb pentru paravane walk-in. Aceasta este o piesă de schimb. 
224,00 Lei
nou

Paravan rotativ 35x200cm SAT, crom, SIKOWIROZ

Paravan rotativ din seria SAT din sticlă transparentă cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Pachetul nu include cada. Profilele sunt din crom lucios. Produsul este echipat cu un tratament de suprafață Easy Clean, care facilitează curățarea și minimizează acumularea de calcar. Sistem de deschidere rotativ. Orientare la stânga și la dreapta. Rotibil cu 180°. 
868,00 Lei
nou

Oglinda reglabila pentru paravane SAT, crom, SATWIDOPLZRCCR

Oglindă modernă reglabilă pentru combinație cu Walk-in SAT. Orientare la stânga și la dreapta. Pentru oglindă poate fi achiziționat un profil special pentru agățat, un raft sau chiar o cutie încuiată. Garantie extinsa de 5 ani! Potrivit pentru fiecare baie. 
353,00 Lei
nou

Paravan rotativ 35x200cm SAT, profil negru, SIKOWIROZC

Paravan rotativ din seria SAT din sticlă transparentă cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Pachetul nu include cada. Profilele sunt negre. Produsul este echipat cu un tratament de suprafață Easy Clean, care facilitează curățarea și minimizează acumularea de calcar. Sistem de deschidere rotativ. Orientare la stânga și la dreapta. Rotibil cu 180°. 
1.001,00 Lei
nou

Paravan fumuriu rotativ 35x200cm SAT, profil crom, SIKOWIROZKS

Paravan rotativ din seria SAT din sticlă fumurie cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Pachetul nu include cada. Profilele sunt cromate. Produsul este echipat cu un tratament de suprafață Easy Clean, care facilitează curățarea și minimizează acumularea de calcar. Sistem de deschidere rotativ. Orientare la stânga și la dreapta. Rotibil cu 180°. 
1.131,00 Lei
nou

Paravan fumuriu rotativ 35x200cm SAT, profil negru, SIKOWIROZCKS

Paravan rotativ din seria SAT din sticlă fumurie cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Pachetul nu include cada. Profilele sunt negre. Produsul este echipat cu un tratament de suprafață Easy Clean, care facilitează curățarea și minimizează acumularea de calcar. Sistem de deschidere rotativ. Orientare la stânga și la dreapta. Rotibil cu 180°. 
1.131,00 Lei
nou

Cabina de dus semirotunda 90x90x170cm SAT TEX SIKOTEXS90CRS170

Cabina de dus semirotunda din seria SAT TEX cu sticla securizata de 6mm si decor Stripe sablat. Mânerele și cada nu sunt incluse în pachet. Profilele sunt din aluminiu lucios. Cu sticla usor de intretinut. Sistem de deschidere glisant. Orientare de montaj la stânga și dreapta. Raza R 550. 
 
2.476,00 Lei
nou

Paravan pivotant cu balamale 35x200cm SAT, crom, SIKOWIROZPANT

Piesă de prelungire pentru paravan cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Paravan pivotant cu balamale design cromat. Ecranul este rotit cu 90°. Montaj posibil pe o cadă de duș sau gresie în combinație cu un canal de duș. Garantie extinsa de 5 ani!  
1.007,00 Lei
nou

Paravan pivotant cu balamale crom 35x200cm SAT, sticla fumurie, SIKOWIROZPANTKS

Piesă de prelungire pentru paravan cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Ecranul este rotit cu 90°. Montaj posibil pe o cadă de duș sau gresie în combinație cu un canal de duș. Garantie extinsa de 5 ani!  
1.067,00 Lei
nou

Profil paravane de dus special pentru accesorii SAT, crom, SATWIDOPLPROFILCR

Atașament cromat la paravanul de duș SAT walk-in. Pachetul include un profil lateral, o șină inferioară și un pachet de montare.Posibilitatea de a adăuga accesorii utile. Profilul are in total 8 pozitii pentru atasarea accesoriilor. 
332,00 Lei
nou

Paravan pivotant cu balamale pe negru 35x200cm SAT, SIKOWIROZPANTC

Piesă de prelungire pentru paravan cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Paravan pivotant cu balamale design negru. Ecranul este rotit cu 90°. Montaj posibil pe o cadă de duș sau gresie în combinație cu un canal de duș. Garantie extinsa de 5 ani!  
1.203,00 Lei
nou

Paravan pivotant cu balamale negre 35x200cm SAT, sticla fumurie, SIKOWIROZPANTCKS

Piesă de prelungire pentru paravan cu montare pe paravan fix tip Walkin cu grosimea sticlei de 8mm. Ecranul este rotit cu 90°. Montaj posibil pe o cadă de duș sau gresie în combinație cu un canal de duș. Garantie extinsa de 5 ani!  
1.098,00 Lei
nou

Set profile auriu pentru walk-in Swiss Aqua Technologies SATWIPROFILZ

Set profile auriu pentru paravane walk-in. Aceasta este o piesă de schimb. 
419,00 Lei
nou

Racletă de sticlă SAT crom SATDSTERKAHCH

Un element de design si in acelasi timp practic care nu va strica impresia minunata a baii tale - aceasta este noua racleta din sticla cromata. Include, de asemenea, un cârlig cromat pentru a-l agăța pe perete. Sticla și oglinzile fac parte din băi și este întotdeauna util să aveți la îndemână o racletă practică pentru a le curăța rapid și ușor - astfel încât aceste suprafețe să arate modern și să strălucească curat. Doar câteva mistrii ale mistriei vor fi suficiente pentru a obține un rezultat perfect. Montare prin gaurire. Garantie extinsa de 5 ani! 
197,00 Lei

Profil de fixare paravan dus aluminiu natur Swiss Aqua Tecnologies Walk-in SIKOZAV1

Brat de fixare cu lungimea de 120 cm cu rost pentru fixarea sticlei cu grosimea de 8 mm. Materialul predominant este aluminiu. Poate fi scurtat la lungimea necesară. 5 ani garanție extinsa!
228,40 Lei
nou

Set profil ,balamale pentru walk-in SAT, negru SATWIPANTC

Set de balamale cu design negru pentru paravane de duș SAT de tip walk-in. Pachetul include un profil lateral, o șină inferioară și un pachet de montare. Compatibil doar cu pereții de duș de la același producător! 
334,00 Lei
nou

Set profil ,balamale pentru walk-in SAT, crom SATWIPANT

Set de balamale cu design crom pentru paravane de duș SAT de tip walk-in. Pachetul include un profil lateral, o șină inferioară și un pachet de montare. Compatibil doar cu pereții de duș de la același producător! 
334,00 Lei
nou

Racletă de curatat sticla Multi Ecoloc crom ECO32

Seria de accesorii pentru perete SIKO Ecoloc oferă accesorii de aspirație fără găurirea sau deteriorarea plăcilor. Venuza se ține de perete folosind vidul creat, care este impermeabil și etanș la aer. Un mare avantaj al sistemului Ecoloc este faptul ca ventuza poate fi indepartata cu usurinta de pe suprafata fara a lasa urme. După ce l-am curățat sub jet de apă, este din nou gata pentru a fi lipit în alt loc. Cârligul dublu de perete Ecoloc cu racletă oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire. Material: ABS, otel inoxidabil cromat. Puteți vedea cât de ușor sunt accesoriile de atașat în videoclipul de mai jos.  
58,00 Lei
nou

Raft suspendat SAT crom SATDPOL2CH

Raft dublu cu design cromat. Latimea acestui accesoriu de baie marca SAT este de 22 cm si este realizat din inox. Capacitate de incarcare 10 kg. Metoda de montare suspendată.
498,00 Lei
nou

Racletă de sticlă SAT X-Way cromată 25,2 cm SATDXWSTERKACH

Racletă de sticlă din seria X-Way cu design cromat, care este potrivită pentru introducerea în rafturi SATDXWPOL30B, SATDXWPOL30C, SATDXWPOLR23B și SATDXWPOLR23C. Această racletă este folosită pentru curățarea convenabilă a geamului colțului de duș sau walk-in, este întotdeauna la îndemână și, în același timp, este grozavă ca o barieră împotriva căderii lucrurilor așezate pe raft. Raftul, mânerele și racleta sunt vândute separat, mânerele și racleta nu fac parte din pachetul de raft. Garantie extinsa de 5 ani!
131,00 Lei
nou

Racletă de sticlă SAT X-Way neagră SATDXWSTERKAMC

Racleta pentru sticla de culoare neagra. Completează seria SAT X-Way de rafturi, mânere și raclete pentru baie. Acum seria X-Way este completă, racleta neagră poate fi recomandată cu căldură pentru mânerele negre mat, dar și pentru mânerele în culoarea PVD gun metal. Instalare prin introducere într-un raft adecvat din seria X-Way.
131,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!