Accesorii WC

Afiseaza: 49-64 din 64 produse

 Filtre

Perie WC SORETA SOR37

Peria WC elegantă SORETA este, din punct de vedere practic, o parte indispensabilă a oricărei toalete. Peria WC poate fi completata cu alte accesorii din aceeasi serie. Accesoriile pentru baie vor contribui, de asemenea, la ca baia dvs. să arate locuită și să creeze o impresie plăcută. 
96,18 Lei

Perie WC bej DAIRA DAI37BE

Accesoriile ceramice pentru baie Daira impresionează prin designul lor simplu, atemporal, care se va potrivi oricărei băi. Perie WC Daira în culoarea bej. Dimensiuni: 11,8 x 39,5 cm 
62,78 Lei

Perie WC DAIRA ALB DAI37BI

Accesoriile de baie din ceramică SIKO Daira impresionează prin designul lor simplu, atemporal, care se va potrivi oricărei băi. Perie WC Daira în alb. Dimensiuni: 11,8 x 39,5 cm 
60,69 Lei

Perie WC verde DAIRA DAI37ZE

Accesoriile de baie din ceramică SIKO Daira impresionează prin designul lor simplu, atemporal, care se va potrivi oricărei băi. Perie WC Daira în verde. Dimensiuni: 11,8 x 39,5 cm 
63,26 Lei

Perie WC violet SOLANA SOL37FI

Seria elegantă de accesorii Solana de la SIKO oferă o gamă completă de accesorii pentru baie în trei culori la modă - alb, negru și violet. Perie de toaleta ceramica de 12,5 x 39 cm in culoarea violet.  
47,91 Lei

Perie WC gri TALIA TAL37

Seria de  accesorii de baie din ceramică Talia  se potrivește unei băi cu atmosfera peisajului rural francez. Accesoriile de sine stătătoare copiază tendința de materie primă mai groasă din interiorul casei. Adu această tendință în  baia ta.

Perie WC  cu dimensiunile 11,3 x 39 cm.
52,68 Lei
-19%

Suport hartie igienica VALETA VAL25

Suport hârtie igienică din seria VALETA, cu un design rotund. 
Suportul elegant  pentru hârtie igienică  din  seria VALETA  , cu design rotund, este un  accesoriu practic pentru baie, care se potrivește în fiecare  baie .
171,17 Lei 138,00 Lei
nou

Suport hartie igienica autoadeziv SAT Mood negru SATDMOOD26MC

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Mood. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest suport pentru hârtie igienică în negru. Tip perete. Suportul are o latime de 14,5 cm, o inaltime de 3 cm si o adancime de 6,5 cm
32,00 Lei
nou

Perie WC SAT neagră SATDSTETKAHMC

Perie WC SAT neagră
136,00 Lei
nou

Perie WC SAT neagră SATDSTETKAKMC

Perie WC SAT neagră
93,00 Lei
nou

Perie WC SAT SAT B-Way S neagra SATDBWAYS37

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way S. Numele se referă la un design simplu și elegant precum această perie de toaletă. Material aluminiu de culoare negru. Forma pătrată. Finisaj mat. Tip perete. Peria are o latime de 12 cm, o inaltime de 39,2 cm si o adancime de 9,6 cm. 
408,00 Lei
nou

Suport hartie igienicaSAT B-Way R negru SATDBWAYR26

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way R. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest suport pentru hârtie igienică în negru. Tip perete. Suportul are o latime de 16,9 cm, o inaltime de 3 cm si o adancime de 6,65 cm. 
231,00 Lei
nou

Perie WC SAT B-Way R neagră SATDBWAYR37

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way S. Numele se referă la un design simplu și elegant precum această perie de toaletă. Material alamă în design negru. forma rotunda. Finisaj mat. Tip perete. Peria de toaleta are o latime de 11,3 cm, o inaltime de 40,6 cm si o adancime de 9,83 cm. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia ar putea deteriora produsul. 
446,00 Lei
nou

Suport hartie igienica SAT B-Way S negru SATDBWAYS26

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way S. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest suport pentru hârtie igienică. Finisaj negru mat. Forma pătrată. Finisaj lucios. Tip perete. Suportul are o latime de 17 cm, o inaltime de 4,4 cm si o adancime de 8 cm. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul. 
199,00 Lei
nou

Suport hârtie igienică cu perie WC SAT neagră SATDDRZSTETC

Perie WC cu suport pentru hârtie igienică de culoare neagră mat. Accesorii de baie marca SAT, latimea este de 20 cm, este din metal. Cu o perie de toaleta din silicon de calitate. 
342,00 Lei
nou

Suport hârtie igienică SIKO Multicrom STOJZASTOAL

Fiecare gospodărie va aprecia distribuitorul de hârtie igienică de sine stătătoare SIKO. Impresionează prin caracterul său practic și prețul avantajos. Dimensiuni: diametru 15 cm, inaltime 48 cm.
29,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!