Cuiere și Suport Prosoape

Afiseaza: 25-48 din 72 produse

 Filtre

Suport prosop Swiss Aqua Technologies Project, cromat SATDPROJ23

Suport prosop cromat cu latimea de 60cm. Ansamblu de montaj este inclus.
215,00 Lei

Suport prosop Swiss Aqua Technologies Project cromat SATDPROJ18

Suport pentru prosop cromat cu latimea de 45 cm, realizat din oțel inoxidabil cromat.
191,00 Lei
-32%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution S cromat SATDEVOS07

Pentru iubitorii de forme pătrate, am pregătit seria Evolution S (SAT). Această serie este dominată de un design pătrat distinctiv. Nivelul ridicat de manoperă, calitatea înaltă a materialelor folosite și designul elegant atemporal sunt sporite de atașarea discretă a accesoriilor pe perete, care îi va încânta pe adevărații iubitori de minimalism. Această serie se remarcă și prin suporturi unice pentru accesorii (pentru dozatoare de săpun, pahare, săpună), care pot fi fie cu sau fără un mic raft de depozitare și pot conține exact accesoriile pe care le alege clientul. Fie individual, fie în orice combinație. 5 ani garanție extinsă!
355,00 Lei 243,00 Lei
-31%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution S cromat SATDEVOS19

Pentru iubitorii de forme pătrate, am pregătit o delicatesă - seria Evolution S (SAT).  Această serie se remarcă și prin suporturi unice pentru accesorii (pentru dozatoare de săpun, pahare, săpună), care pot fi fie cu sau fără un mic raft de depozitare și pot conține exact accesoriile pe care le alege clientul. Fie individual, fie în orice combinație. 5 ani garanție extinsă!
433,00 Lei 299,00 Lei
-32%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution S cromat SATDEVOS23

Pentru iubitorii de forme pătrate, am pregătit o delicatesă - seria Evolution S (SAT). Această serie este dominată de un design pătrat distinctiv. Nivelul ridicat de manoperă, calitatea înaltă a materialelor folosite și designul elegant atemporal sunt sporite de atașarea discretă a accesoriilor pe perete, care îi va încânta pe adevărații iubitori de minimalism. Această serie se remarcă și prin suporturi unice pentru accesorii (pentru dozatoare de săpun, pahare, săpună), care pot fi fie cu raft mic, fie fără și în care pot fi introduse exact accesoriile pe care le alege clientul. Fie individual, fie în orice combinație. 5 ani garanție extinsă!
627,00 Lei 429,00 Lei
-31%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution R cromat SATDEVOR07

Seria Evolution R este în prezent în vârful gamei noastre de accesorii pentru perete SAT.  5 ani garanție extinsă!
405,00 Lei 278,00 Lei
-32%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution R cromat SATDEVOR23

Seria Evolution R este în prezent în vârful gamei noastre de accesorii pentru perete SAT.  5 ani garanție extinsă!
481,00 Lei 329,00 Lei
-32%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution R cromat SATDEVOR18

Seria Evolution R este în prezent în vârful gamei noastre de accesorii pentru perete SAT. 5 ani garanție extinsă!
396,00 Lei 271,00 Lei
-33%

Suport pentru prosoape Swiss Aqua Technologies Evolution R cromat SATDEVOR60

Seria Evolution R este în prezent în vârful gamei noastre de accesorii pentru perete SAT. 5 ani garanție extinsă!
299,00 Lei 199,00 Lei

Suport prosop SIKO Glass crom / alb GLASDRZRUCB

Seria SIKO Glass oferă o oportunitate ideală pentru instalare fără a fi nevoie să găuriți sau să atașați produse pe perete. Manevrarea ușoară permite o curățare mai bună a spațiului și oferă variabilitate de amplasare în baie sau toaletă. La prima vedere, elegantul suport de prosoape de sine stătător impresionează prin designul său pătrat și baza din sticlă albă.
345,00 Lei

Suport prosop SIKO Cube Way cromat SPI95

Suport prosoape de perete practic SIKO CUBE WAY, alama cromata, lungime 60 cm și design rotund, care poate fi combinat ușor cu oricare din mobilierele de baie și alte accesorii.
458,00 Lei

Suport prosop SIKO Cube Way cromat SPI29

Suport prosop de perete practic SIKO CUBE WAY, alama cromata, lungime 60 cm, este un accesoriu de baie potrivit, datorită designului său rotund.
243,00 Lei

Suport prosop SIKO Cube Way cromat SPI20

Suportul pentru prosoape SIKO cu trei brațe mobile este o parte integrantă a echipamentului practic de baie. Prosoapele de pe suport se usucă ușor, iar brațele pot fi apoi pliate spre perete, astfel încât să nu obstrucționeze spațiul.
263,00 Lei

Suport prosop SIKO Cube Way cromat SPI19

Suportul pentru prosoape de baie elegant, multifuncțional SIKO cu două brațe este completarea perfectă pentru baia dumneavoastră. Suportul poate fi amplasat oriunde în baie în funcție de nevoile dumneavoastră. Când nu ai nevoie de el în acest moment, poate fi practic înclinat pe perete.
196,00 Lei

Cuier baie triplu SIKO Cube Way cromat SPI33

Cuier triplu multifuncțional, elegant SIKO din seria Spirit / Cube Way cu design rotund, este un accesoriu practic de baie, de exemplu, pentru agățat haine, prosoape de baie sau halate de baie.
215,00 Lei

Cuier baie dublu SIKO Cube Way cromat SPI22

Cuier dublu de perete SIKO CUBE WAY, cu un design elegant și o dimensiune de 80 x 45 mm, potrivit pentru agățat prosoape, haine sau halat de baie, este un accesoriu potrivit pentru fiecare baie.
79,00 Lei

Cuier baie SIKO Cube Way cromat SPI21

Cuier elegant de baie SIKO din seria Cube Way cu design rotund, este un accesoriu practic de baie cu o utilizare practică, de exemplu, pentru agățat haine, prosoape de baie sau halate de baie.
70,00 Lei

Suport pentru prosoape Multi Soft crom SOF29

Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru orice baie. Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Suportul dublu moale pentru prosoape, 60 cm lungime, este un ajutor practic în fiecare casă.
205,00 Lei

Suport pentru prosoape Multi Soft crom SOF23

Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru orice baie. Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Suportul pentru prosoape moale, lung de 60 cm, este un ajutor practic în fiecare casă.
128,00 Lei

Cuier baie cromat Multi Soft SOF21

Accesoriile pentru baie SIKO Soft sunt potrivite pentru aproape orice baie. Vă va atrage prin simplitatea sa și cu siguranță prin prețul favorabil. Accesoriile sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Cârligul Soft este un ajutor practic în fiecare baie sau toaletă.
58,00 Lei

Suport prosop Multi Element cromat ELE29

Accesoriile din colectia Element sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil.
252,00 Lei

Suport prosoape Multi Element cromat ELE23

Accesoriile din colectia Element sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil.
154,00 Lei

Cuier baie cromat Multi Element ELE21

Accesoriile din colectia Element sunt realizate din alamă cromată de înaltă calitate și, prin urmare, sunt potrivite și pentru băile umede. Accesoriile vă vor atrage atât prin designul, cât și prin prețul favorabil.
50,00 Lei

Suport prosop Multi Ecoloc cromat ECO23

Seria de accesorii pentru perete SIKO Ecoloc oferă accesorii de aspirație fără găurire și deteriorarea plăcilor. Ventuza se prinde de perete folosind vidul creat, care este impermeabil și etanș. Marele avantaj al sistemului Ecoloc este faptul că ventuza poate fi îndepărtată ușor de pe suprafață fără urmă. După curățare sub jetul de apă, este gata pentru a fi lipit din nou în alt loc. Suportul de perete Ecoloc oferă o instalare ușoară și rapidă fără găurire.
Material: ABS, oțel inoxidabil cromat.
73,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!