Dispensere

Afiseaza: 25-34 din 34 produse

 Filtre

Dozator sapun SAT Magic maro SATDMAGIC99

Ajustați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Magic. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest dozator de săpun în culoarea maro. Tip autoportant. Dozatorul are o latime de 7 cm si o inaltime de 21 cm. 
88,25 Lei

Dozator sapun lichid SIDAO SID99

Dozatorul sapun lichid SIDAO are un design rotund foarte interesant și un motiv modern, făcându-l un plus de bun gust care se potrivește în orice baie. 
40,83 Lei

Dozator sapun lichid SORETA SOR99

Dozatorul de săpun lichid SORETA elegant de sine stătător SIKO, cu un motiv interesant și realizat din material polirășină, este parte integrantă a băii dumneavoastră. Accesoriile asortate în baia ta vor ajuta la crearea unei atmosfere plăcute. 
45,94 Lei
-19%

Dozator sapun suspendat VALETA VAL99

Dozatorul elegant de săpun montat pe perete din seria VALETA crom cu un design rotunjit este ușor de umplut și curățat, făcându-l un accesoriu de neprețuit pentru baie.
Dozatorul elegant  de săpun montat pe perete  din  seria VALETA  crom cu un design rotunjit este  ușor  de umplut și curățat, făcându-l un  accesoriu de neprețuit pentru baie .
172,44 Lei 139,00 Lei
nou

Dozator sapun lichid suspendat autoadeziv SAT Mood negru SATDMOOD99MC

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Mood. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest dozator de săpun. Design negru. Tip perete. Dozatorul are o latime de 8,5 cm, o inaltime de 16 cm si o adancime de 8,5 cm.  
71,00 Lei
nou

Dozator sapun lichid suspendat autoadeziv SAT Mood crom SATDMOOD99CH

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT Mood. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest dozator de săpun. Design cromat. Tip perete. Dozatorul are o latime de 8,5 cm, o inaltime de 16 cm si o adancime de 8,5 cm.  
71,00 Lei
nou

Dozator sapun lichid suspendat SAT B-Way S negru SATDBWAYS99

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way S. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest dozator de săpun. Design negru. Tip perete. Dozatorul are o latime de 12,7 cm, o inaltime de 15,7 cm si o adancime de 7 cm. .  
301,00 Lei
nou

Dozator sapun lichid suspendat SAT B-Way R negru SATDBWAYR99

Rafinați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria B-Way S. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest dozator de săpun. Material alamă în design negru. Forma pătrată. Finisaj mat. Tip perete. Dozatorul are o latime de 10,6 cm, o inaltime de 18,05 cm si o adancime de 7,15 cm. 
379,00 Lei
nou

Dozator de săpun incastrat SAT crom SATDDAVZCH

Dozator încastrat pentru săpun sau detergent culoarea cromului. Pompa este fabricata din alama. Reumplere convenabilă cu săpun sau detergent prin simpla tragere a pompei din dozator și reintroducerea acesteia, fără a fi nevoie să înșurubați nimic. Montare prin gaurire. 
122,00 Lei
nou

Piesă de schimb pentru dozator de săpun SAT Simply S cromat NDPUMPSIMSSIMR

Pompă de schimb pentru dozatoare de sapun SATDSIMS99, SATDSIMR99 și SATDSIMRDAV, în design cromat.
87,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!