Rafturi Duș

Afiseaza: 25-48 din 49 produse

 Filtre
nou

Raft SAT crom SATDPOL30CH

Va prezentam un raft de design din alama masiva pentru baie cu o latime de 30 cm in finisaj cromat. Acest raft de perete are un logo SAT atractiv care îi îmbunătățește aspectul luxos. Raftul se potrivește perfect deasupra căzii, lângă chiuvetă și în duș. Este destinat depozitarii oricaror produse cosmetice in functie de nevoile dumneavoastra, de exemplu sapunuri, geluri, sampoane etc. Cu o capacitate de încărcare de 6 kg, nu trebuie să vă faceți griji că îl îngreunați cu aceste produse pentru întreaga familie. Alama din care este confectionata raftul este un material de o calitate extrem de inalta, care nu este supus coroziunii si se potriveste perfect mediului umed din bai si dusuri. Garantie extinsa de 5 ani! 
639,00 Lei
nou

Raft SAT negru SATDPOL30MC

Vă prezentăm o poliță de design din alamă solidă pentru baie cu o lățime de 30 cm într-o culoare modernă negru mat. Acest raft de perete are un logo SAT atractiv care îi îmbunătățește aspectul luxos. Raftul se potrivește perfect deasupra căzii, lângă chiuvetă și în duș. Este destinat depozitarii oricaror produse cosmetice in functie de nevoile dumneavoastra, de exemplu sapunuri, geluri, sampoane etc. Cu o capacitate de încărcare de 6 kg, nu trebuie să vă faceți griji că îl îngreunați cu aceste produse pentru întreaga familie. Alama din care este confectionata raftul este un material de o calitate extrem de inalta, care nu este supus coroziunii si se potriveste perfect mediului umed din bai si dusuri. Garantie extinsa de 5 ani! 
639,00 Lei
nou

Raft de colt SAT crom/alb SATDPOLROHCHB

Reglați-vă baia la perfecțiune cu raftul practic de duș SAT în crom și alb. Tip perete. Raftul are o latime de 16,5 cm, o inaltime de 6,7 cm si o adancime de 16,5 cm. 
261,00 Lei
nou

Raft de colț SAT crom/negru SATDPOLROHCHC

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un raft practic de colț pentru colțul de duș. Design cromat în combinație cu negru. Tip perete. Raftul are o latime de 16,5 cm, o inaltime de 6,7 cm si o adancime de 16,5 cm. 
261,00 Lei
nou

Raft SAT crom SATDPOL20CH

Va prezentam un raft de design din alama masiva pentru baie cu o latime de 20 cm in finisaj cromat. Acest raft de perete are un logo SAT atractiv care îi îmbunătățește aspectul luxos. Raftul se potrivește perfect deasupra căzii, lângă chiuvetă și în duș. Este destinat depozitarii oricaror produse cosmetice in functie de nevoile dumneavoastra, de exemplu sapunuri, geluri, sampoane etc. Cu o capacitate de încărcare de 6 kg, nu trebuie să vă faceți griji că îl îngreunați cu aceste produse pentru întreaga familie. Alama din care este confectionata raftul este un material de o calitate extrem de inalta, care nu este supus coroziunii si se potriveste perfect mediului umed din bai si dusuri. Garantie extinsa de 5 ani! 
453,00 Lei
nou

Raft suspendat SAT negru SATDPOL2MC

Raft dublu de culoare neagra. Latimea acestui accesoriu de baie marca SAT este de 22 cm si este realizat din inox. Capacitate de incarcare 10 kg. Metoda de montare suspendată. Raft dublu de culoare neagra. Latimea acestui accesoriu de baie marca SAT este de 22 cm si este realizat din inox. Capacitate de incarcare 10 kg. Metoda de montare suspendată. 
630,00 Lei
nou

Raft baie multicrom/sticla POLPOS3PATRA

Raftul elegant de perete cromat SIKO cu design pătrat este un accesoriu de baie foarte practic. Raftul practic are trei niveluri, este reglabil si usor de spalat.
273,00 Lei
nou

Raft baie multicrom/sticla POLPOS4PATRA

Raftul elegant de baie SIKO cu 4 rafturi reglabile este foarte practic, potrivit pentru cosmetica pentru par si corp, de exemplu. Este ușor de spălat.
343,00 Lei
nou

Raft baie multicrom DRATROV2

Raftul elegant cu două etaje montat pe perete SIKO este un plus potrivit pentru orice baie cu utilizare practică, de exemplu pentru cosmetice pentru păr și corp. Raft cu o latime de 30 cm. Cromat. Raftul nu este potrivit sub o sursă directă de apă! 
90,00 Lei
nou

Raft suspendat SAT crom SATDPOL2CH

Raft dublu cu design cromat. Latimea acestui accesoriu de baie marca SAT este de 22 cm si este realizat din inox. Capacitate de incarcare 10 kg. Metoda de montare suspendată.
498,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way negru SATDXWW1MC

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Suporturile pentru rafturi din seria SAT X-Way cu design negru mat. Suporturile au urmatoarele dimensiuni: latime 4,5 cm, inaltime 2,5 cm si adancime 3 cm. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
126,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way cromat SATDXWW1CH

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Suporturile pentru rafturi din seria SAT X-Way cu design cromat. Suporturile au urmatoarele dimensiuni: latime 4,5 cm, inaltime 2,5 cm si adancime 3 cm. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
100,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way PVD gun metal SATDXWW1GM

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Suporturile pentru rafturi din seria SAT X-Way cu design gun metal. Suporturile au urmatoarele dimensiuni: latime 4,5 cm, inaltime 2,5 cm si adancime 3 cm. Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
171,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way negru SATDXWW2MC

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu.  Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
108,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way cromat SATDXWW2CH

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu.  Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
95,00 Lei
nou

Suport pentru raftul SAT X-Way PVD gun metal SATDXWW2GM

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu.  Nu recomandăm utilizarea agenților de curățare agresivi, deoarece aceștia pot deteriora produsul.
135,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way alb din acril SATDXWPOL50B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-WAY, care vă permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Raft de design din acril, design alb. Forma rotunda. Finisaj mat. Tip perete. Raftul are o latime de 50 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm. Mânerele nu fac parte din pachetul de raft.
144,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way negru din acril SATDXWPOL50C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way în negru. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft. Tip perete. Suportul are o latime de 50 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
213,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way 30 cm acril alb SATDXWPOL30B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft. Forma pătrată, design alb. Tip perete. Raftul are o latime de 30 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
110,00 Lei
nou

Raft SAT X-Way 30 cm acril negru SATDXWPOL30C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria SAT X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant precum acest raft.Design negru. Tip perete. Raftul are o latime de 30 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 12 cm.
110,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril negru SATDXWPOLR23C

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, cum ar fi acest raft în design PVD Gun Metal. Tip perete. Raftul are o latime de 23,3 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 23,3 cm.
125,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril alb SATDXWPOLR23B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, cum ar fi acest raft Material acrilic alb.Tip perete. Raftul are o latime de 23,3 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 23,3 cm.
111,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril alb 21 cm SATDXWPOLR21B

Reglați-vă baia la perfecțiune cu un accesoriu practic din seria X-Way. Numele se referă la un design simplu și elegant, precum acest raft în alb. Tip perete. Raftul are o latime de 21 cm, o inaltime de 0,8 cm si o adancime de 21 cm.
133,00 Lei
nou

Raft de colt SAT X-Way acril negru 21 cm SATDXWPOLR21C

Seria completă de rafturi de baie X-Way vă va permite să vă coordonați baia până la cel mai mic detaliu. Acum nu mai trebuie să faci niciun compromis atunci când îți decorezi baia. Aveți baterii din crom lucios, negru mat sau chiar PVD negru? Ești atras de designul minimalist sau preferi formele rotunde? Cu seria X-Way, aceasta nu este o problemă, ci mai degrabă o provocare. Formele și culorile rafurilor și mânerelor pot fi combinate exact în funcție de nevoile și ideile tale. Rafturile sunt potrivite pentru dușuri, căzi sau oglinzi, utilizarea lor este largă. X-Way este o serie fără limite, deoarece oferă X opțiuni. Rafturile și mânerele se vând separat, mânerele nu fac parte din pachetul de raft. Garantie extinsa de 5 ani!
149,00 Lei

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!